dot.gif

Русија Жени

барам Машко Долга врска или брак Yashkul SvetikF27

мная, привелекательная, с прекрасным чувством юмора.


SvetikF27, 41 , Yashkul

Долга врска или брак

Сам/а

Консултант

Бели / Белец

барам Машко Долга врска или брак Khimki Navlash

Јас сум женско, 38 , барам машко години од 36 до 45


Navlash, 38 , Khimki

Долга врска или брак

Сам/а

барам Машко Повремен љубовник Ufa Lina83

Милая, нежная, глупая, оптимистка.


Lina83, 35 , Ufa

Повремен љубовник

Разведен/а

Продавач

Азиско

барам Машко Тип на врска: Било која Murmansk eva_24

Јас сум женско, 35 , барам машко години од 35 до 46


eva_24, 35 , Murmansk

Тип на врска: Било која

Сам/а

Бели / Белец

барам Машко Платонска Moscow Anfisa77

Мужчина любит глазами а информацию придирчиво анализирует, так что обойдетесь!


Anfisa77, 40 , Moscow

Платонска

Разведен/а

Консултант

Бели / Белец

барам Машко Долга врска или брак Moscow alsu1211

My greetings to real men! I wish to love & to be loved & seek a man with similar purpose. Want to have a kind man near, to care of him, to be a good wife.


alsu1211, 62 , Moscow

Долга врска или брак

Сам/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам Машко Допишување Kaliningrad Yulia7777777

"Если ты хочешь подойти ко мне и заговорить со мной - почему бы тебе не подойти ко мне и не заговорить со мной?..." (Уолт Уитмен)


Yulia7777777, 59 , Kaliningrad

Допишување

Разведен/а

Бели / Белец

барам Машко Долга врска или брак Moscow jane_

Јас сум женско, 40 , барам машко години од 33 до 53


jane_, 40 , Moscow

Долга врска или брак

Сам/а

барам Машко Долга врска или брак Murmansk yavor158

Јас сум женско, 56 , барам машко години од 30 до 42


yavor158, 56 , Murmansk

Долга врска или брак

Бели / Белец

барам Машко Допишување St.Petersburg karucel

Јас сум женско, 49 , барам машко години од 50 до 60


karucel, 49 , St.Petersburg

Допишување

Во брак

Раководител

Бели / Белец

Русија Жени 1 Русија Жени 2 254
Personals |Мажи |Жени |russiansingles.biz
Наша основна цел е да ви помогнеме да со го најдете совршениот партнер. Дури и како гости, без регистрација можете да ја разгледате нашата база и да разговарате со членовите.


Dating Affiliates